Dublin

Whisky & ØL

Dro til Dublin for å koble av, da tenkte vi hva med å besøke Guinness deres utrolige øl historie fra 1759. Arthur Guinness var den første i en lang rekke av Guinness Master Brewers og bryggingen på St. James's Gate Brewery som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Den 31. desember 1759 signerte Arthur en NI TUSEN ÅR leiekontrakt på St. James's Gate Brewery i Dublin.

  Jameson Whisky destilleri historie begynte da James og kona flyttet til Dublin i 1786 for å administrere Stein's Bow Street-destilleriet. Mr. Jameson ville ikke kompromittere kvaliteten på produktene med sin daværende arbeidsgiver, han bestemte seg for å gjøre det til sitt merke da han tok fullt eierskap av virksomheten i 1805. Jameson and Son-selskapet ble det offisielle handelsnavnet i 1810, og det lå på Bow Street i byens Smithfield-område.

Byen Dublin er en intim og like vennlig som en irsk pub. Innrammet av fjell, sentrert på en elv og kantet av en vakker bukt, er byens gater og smug fylt med pulserende kunst og historiske bygninger, hippe kafeer og tradisjonelle "gamlemanns"-puber, som Dubliners kaller dem. Gå i gatene der synes jeg var helt fantastisk og opplevelse man bør ta med seg.